www.alidur.dk

Den hollandske

Den hollandske:

Det er damen der på vej igennem et omklædningsrum i en gymnastiksal, hvor der befinder sig en flok lettere opløftede øldrikkende herrer.

Damen ( lad os kalde hende Plymouthrock ) registerer talen drejer sig om en af hendes nærmeste veninders håndtaske, der skulle ( af venindens mand ) være tabt på omklædningsrummets toiletgulv.

Lettere bestyrtet farer Plymouthrock ( velvidende venindens temperment vil flyde over, hvis hun registrerer hendes håndtaske skulle være blevet flyttet ), flår toiletdøren op - kaster sig på knæ, imens hun febrilsk søger efter håndtaske og indhold, der umiddelbart ikke lader sig finde.

Imens gør Plymouthroc´s sanser , hende opmærksom på en ufattelig stank, der ligesom fortærrer alt ilt på toilettet og hun trækker sig rædselslagen og skyndsomt tilbage, imens en anden af hendes sanser registrerer en voldsom larm og latter fra horden af øldrikkende herrer i omklædningsrummet.

Venindens mand havde kort forinden, haft behov for tarmtømning - og det i en sådan grad, at der trods flere toiletudskylninger, stadig hang en tåge af stank, der kunne få gylle til , at dufte som Elisabeth Arden............